Home Regressie Reïncarnatie Psychometrie Trauma Dromen Tarieven Contact Afrika Links


Wat is psychometrie?Dit is een helderziende waarneming door middel van foto’s of voorwerpen. Het medium voelt aan een ring, horloge of een foto en kan van daaruit de situatie van de cliënt voelen.
Na een grondige controle laat het medium informatie toe vanuit het Al. Er wordt dan een advies gegeven aan de cliënt.

Contact met overledenen.

Op de wens van de cliënt en de overledene is er contact mogelijk. Als een overledene zelf geen contact kan maken met de cliënt, wordt er toch informatie doorgegeven via een begeleider. Het beste is dat een medium zo min mogelijk weet van de zaak voordat hij/zij begint zodat de informatie zo zuiver mogelijk wordt doorgegeven.

Wanneer ga je naar een psychometrist?


  • Voor een voeding advies of relatie advies, dit advies is alleen voor jezelf, er wordt niet over een derde gesproken tenzij er toestemming van de andere partij is verkregen.


  • Als er problemen met de kinderen zijn, wordt er advies gegeven.


  • Voor een advies met betrekking tot het werk.


  • Voor als je een dierbare bent verloren.


  • Algemeen advies.


  • Als er vreemde dingen in je huis gebeuren, of als je vreemde dingen ziet, kun je altijd contact opnemen. Ook als je er gewoon iets meer van wilt weten.


Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Contact
Vertrouwen/ Zelfvertrouwen Angst Bindingsangst Verlatingsangst Faalangst Fobie Incest Verkrachting Mishandeling Lichamelijke mishandeling Geestelijke mishandeling Stemmen horen Pesten Perfectionisme Levensmoe Energieloos Wie ben ik Eenzaam Veiligheid Zelfdestructie Schuldgevoel Angstgevoel dood te gaan Veroordeling Lichamelijke klachten