Home Regressie Reïncarnatie Psychometrie Trauma Dromen Tarieven Contact Afrika Links


Lichamelijke mishandelingAls je mishandeld bent geweest, draag je daarvan de gevolgen dag en nacht met je mee, je praat het misschien goed. Je hebt het gevoel dat je er vast schuldig aan was, anders was het niet gebeurd. Misschien heb je last van nare dromen, angstaanvallen, schuldgevoel naar andere dingen.


Het is mogelijk dat je als ouder de mishandeling doorgeeft. Je weet immers niet hoe het anders moet. Je zal last hebben met het uiten van je emoties, als het er dan uitkomt, heb je er geen controle op. Het is dan mogelijk om met regressie te verwerken en een nieuwe leefstructuur op te bouwen zodat je weer je emoties onder controle krijgt, en daarmee een prettiger leven.


Als je nog steeds mishandeld wordt, zoek dan hulp bij jouw arts, hij kan je doorsturen naar een hulpverlenende instantie. Je moet eerst zorgen dat je uit de gevaarlijke situatie komt.
Als je het allemaal zo erg niet vindt, bekijk je dan eens goed in de spiegel en vraag je dan eens af waarom je jezelf geen goed leven gunt. Je vindt jezelf niet de moeite waard, ik wel. Jij alleen kunt die stap zetten pas dan komt de hulp op gang.

Je kunt me ook schrijven.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Contact
Vertrouwen/ Zelfvertrouwen Angst Bindingsangst Verlatingsangst Faalangst Fobie Incest Verkrachting Mishandeling Lichamelijke mishandeling Geestelijke mishandeling Stemmen horen Pesten Perfectionisme Levensmoe Energieloos Wie ben ik Eenzaam Veiligheid Zelfdestructie Schuldgevoel Angstgevoel dood te gaan Veroordeling Lichamelijke klachten