Home Regressie Reïncarnatie Psychometrie Trauma Dromen Tarieven Contact Afrika Links


Afrika,

West kust Gambia.



De eerste keer dat ik echt in Afrika kwam was in januari 1999.

Alle andere keren heb ik gedroomd dat ik in Afrika was.

De bedoeling van mijn reis was om eens lekker op vakantie te gaan en eens lekker te gaan niksen maar dat pakte toch iets anders uit.


Ik werd getroffen door de mensen daar, en het land en de rivier. En natuurlijk de zee. Er zijn zeker mooiere landschappen te vinden in Afrika. Hier, in West Afrika, Gambia, was alles plat, niet zoveel oerwouden,of helemaal niet, ik heb ze tenminste nooit gezien. Toch was er iets heel moois. Iets prettigs, iets geweldigs.

Mijn zus, die mijn reisgenoot was, had alles na 2 weken wel gezien. En dan te bedenken dat wij nog een week te gaan hadden.

Zij had het helemaal gehad, al die mensen die achter ons aan liepen om maar iets te kunnen verkopen, het irriteerde haar. Nee, zij wilde graag naar huis.

Ik niet.


Ik was verkocht, ik moest en zou dit land verder onderzoeken.


Waarom voelde ik mij thuis in een vreemd land? Waarom maakte ik daar de meest bijzondere dingen mee? Waarom zag ik dingen die andere niet konden zien?  Wat had ik daar te zoeken?

Ik wilde dat heel graag te weten komen en 3 weken was echt niet genoeg dus er zat niets anders op dan terug te komen.


Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Contact
Vertrouwen/ Zelfvertrouwen Angst Bindingsangst Verlatingsangst Faalangst Fobie Incest Verkrachting Mishandeling Lichamelijke mishandeling Geestelijke mishandeling Stemmen horen Pesten Perfectionisme Levensmoe Energieloos Wie ben ik Eenzaam Veiligheid Zelfdestructie Schuldgevoel Angstgevoel dood te gaan Veroordeling Lichamelijke klachten